top of page

mijn pad

Ik ben Serge, geboren in de 70’s, opgegroeid in de 80’s. Er is veel veranderd sindsdien. Mensen worden alsmaar bewuster, gevoelens en intuïtie zijn geen taboe meer. Wat mij betreft mag er nog meer verschuiven.

Sinds een jaar of 10 geleden lijkt er een dimensie toegevoegd aan mijn leven; voelen, in de breedste zin van het woord.    

De vonk was de combinatie van een cursus intuïtief masseren en meditatie. Kennlijk kon ik voelen wat degene onder mijn handen voelde, wat los mocht komen en nog veel meer. Met die vonk ben ik mijn intuïtie en kennis gaan verdiepen. Met oa Reconnective Healing, Sportmassage, Sjamanistisch systeemopstelling, Wim Hof Methode, Pranic energy, Zelfgenezend vermogen, Kwantum mechanica, Wichelroede lopen, Personal & Space energy clearing en als basis een opleiding tot Energetisch Therapeut (diploma 2020). Deelvakken vd opleiding tot Energetisch Therapeut;

-Energetisch lichaamswerk-Magnetiseren (2018)

-NLP-Communicatieve Vaardigheden-Gesprekstechnieken (2019)

-Hypnotherapie en Regressie (2020) 

Ervaring/Opleidingen

Professionele achtergrond

opleiding intuitieve massage

Reconnective healing

Sportmassage

Sjamanistische systeemopstelling

WHM Wim Hof Methode

cursus zelfgenezend vermogen

cursus kwantummechanica

Personal & Space clearing Eric Dowsett 

opleiding Energetisch Therapeut maart 2020 behaald;

IMG-20230504-WA0004.jpg

Missie S Energyworks

Vanaf 2023

Door middel van energie;  intuïtie, welzijn en bewustzijn te  vergroten.

Op het moment dat je, je bewust bent van je energetisch veld kun je geleidelijk een dimensie aan je leven toevoegen. Wat als je, je bewust wordt dat je 'levens energie' bent, tijdelijk gegoten in een lichaam van vlees en bloed, dat je emoties aangeleerd zijn en dat je door de maatschappij gekneed bent om maar optimaal te functioneren in die maatschappij? Wordt je, je dan bewust van je 'gevangenschap' of van je 'oneindige vrijheid'? Wat is de realiteit? 

IMG-20230502-WA0022.jpg

Werkwijze

uitdaging en verdieping

Hoe ga ik te werk (intentie) en welke 'tools' kunnen we gebruiken.

 

Na een introductie zal ik eerst je systeem clearen. Vervolgens ga je op de behandeltafel liggen en behandel ik iedere auralaag afzonderlijk. Ik zal per laag de energie voelen en waar nodig energie toe voegen, veranderen of verstoringen aanraken danwel weghalen. Dit is een intuïtief proces. Na het behandelen van de auralagen zal ik de chakra's één voor één checken waarna ik deze kan activeren en in balans kan brengen.  Daarna zoom ik uit naar je volledige energetisch systeem. Over het algemeen zal deze behandeling ontspannend zijn. Na de behandeling kun je meteen tot enkele dagen later de na-effecten voelen. Wellicht droom je daarna meer of komen er inzichten.  Een behandeling kan ook oude trauma's losmaken, vervolgens is het aan jou om daar wel of niet iets mee te doen. Ik kan je helpen mocht het je niet lukken zo'n oud trauma zelf op te lossen. We kunnen hier in een vervolgafspraak op daarpakken dmv NLP technieken of dmv een regressie-sessie. 

IMG-20230502-WA0023.jpg

                                                                                                            Space Clearing 

Het komt regelmatig voor dat na een aura en chakra behandeling je energetisch systeem weer  'terug naar af' gaat. Dat ligt dan in veel gevallen aan je persoonlijke leefomgeving. Met andere woorden; je woning. Ik kan vervolgens inzoomen op je woning en daar de energie in balans brengen. Afhankelijk vd aard vd energie kan ik die energie balans op afstand clearen of zal ik me ter plekke in de energie moeten begeven om te kunnen clearen.  Zodra je energetisch systeem in harmonie 'draait' met je leefomgeving zul je beter je flow vinden. 

Wateraders, Leylijnen, niet nader te identificeren energieën, etc. Neem contact op en ik breng ze in kaart in en rond je (woon)adres. Slaap je onrustig, wellicht wordt dit veroorzakt door een waterader. Soms doet het verzetten van een bed/kinderwieg wonderen voor de nachtrust.  

bottom of page